Vacature Trainer Ouderbetrokkenheid
Sezer is op zoek naar een Trainer Ouderbetrokkenheid (M/V)!

Gelooft u, net als wij, dat diversiteit de organisatie sterker maakt? Combineert u, net als wij, ondernemerschap met maatschappelijke idealen? Dan bent u wellicht de trainer die we zoeken!

Momenteel is de standplaats Rotterdam vervuld. We zoeken nog een Trainer Ouderbetrokkenheid voor de standplaats Amsterdam (en omstreken).

Sezer is een maatschappelijk georiënteerd en groeiend bedrijf dat onder meer actief is op het terrein van onderwijs, welzijn & zorg en participatie. Op korte termijn zoeken we trainers ouderbetrokkenheid (ZZP). Sezer verzorgt trainingen ouderbetrokkenheid op diverse basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs.

De visie van Sezer

Om de onderwijskwaliteit verder te verhogen willen we de ouders/verzorgers, die medebepalend zijn voor de schoolresultaten, betrekken bij de leercarrière van hun kinderen. Uitgangspunt is dat alle ouders/verzorgers betrokken zijn, ongeacht afkomst en sociale omstandigheden.

Kinderen hebben steun, stimulering, inspiratie en motivatie nodig van hun ouders/verzorgers om zich goed te kunnen ontwikkelen en hun brein volledig te laten rijpen. Veel ouders weten niet hoe ze dat moeten vormgeven. Daarom is het van belang ouders/verzorgers vaardigheden aan te reiken om hun kind te begeleiden bij het bereiken van een succesvolle schoolcarrière. Het is essentieel voor de ouders/verzorgers dat zij zich bewust zijn van de belangrijke rol die zij spelen in de ontwikkeling van hun kind.

Trainingen ouderbetrokkenheid

Doel van de trainingen is ouders/verzorgers zodanig te trainen, dat ze in staat zijn om adequate invulling te kunnen geven aan hun ouderbetrokkenheid. Met de trainingen ouderbetrokkenheid, leren de ouders/verzorgers te kijken naar zichzelf, hun eigen handelen en deze zelfevaluatie door te geven aan hun kind. We gaan ervan uit dat de ouders/verzorgers ervaringsdeskundigen zijn. Tijdens de trainingen wordt een gelijkwaardige en open sfeer gecreëerd waarin iedereen even belangrijk is en zichzelf kan zijn. We proberen zoveel mogelijk gehoor te geven aan vragen en wensen van ouders/verzorgers in het programma van de training. Het programma is afwisselend met verschillende werkvormen, waarin rekening wordt gehouden met de verschillende niveaus en achtergronden van ouders/verzorgers.

Fiscale aspecten voor de ZZP-er

Er bestaat geen arbeidsovereenkomst tussen de zzp-er en Sezer, maar er is sprake van een modelovereenkomst voor zzp-ers conform de richtlijnen van de belastingdienst.

Heb je interesse? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar dinko@sezer.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Dinko Kajmovic, tel. 010-4772727 / 06-43822755.