U bent hier: Sezer Home > Over Sezer > Ons team
Sezer voor Diversiteit
Korte Hoogstraat 15c
3011 GJ Rotterdam
T: 010 477 27 27
E: info@sezer.nl
Ons team

Cemile Sezer  
Directie

Cemile heeft in 2000 Sezer opgericht.

Cemile heeft jarenlang gewerkt in dienstverlenende en adviserende functies binnen het sociaal domein. Haar persoonlijke betrokkenheid met de interculturele samenleving, diversiteit en politiek heeft haar geïnspireerd Sezer op te richten. Daarnaast is zij reeds lange tijd actief binnen landelijke politieke partijen. Haar kracht ligt in het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, in het verbinden en mobiliseren van moeilijk bereikbare groepen binnen de samenleving.

Dinko Kajmovic
Projectmanager/kantoormanager
: 06-43822755

Dinko werkt sinds 2010 bij Sezer. Hij heeft Bedrijfswiskunde gestudeerd. Zijn belangstelling voor maatschappelijke vraagstukken, zijn strategische inslag en zijn inzicht in bedrijfsmatige processen hebben hem geleid naar Sezer.

Dinko is verantwoordelijk voor kantoormanagement, projectmanagement en -uitvoering, strategie en beleid.

Sam Haddad
Projectmanager
: 06-34879764

Sam werkt sinds 2018 als projectmanager bij Sezer. Ze behaalde een Master binnen de sociale wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Brabant. Daarna is zij op advies- en organisatorisch niveau werkzaam geweest binnen de zakelijke (financiële) dienstverlening. Na 7 jaar in het buitenland (waaronder India) ontstond bij Sam de wens om bij terugkomst in Nederland een zinvolle bijdrage te leveren aan sociaal relevante projecten.

Binnen Sezer zet Sam haar maatschappelijke betrokkenheid en passie voor wetenschappelijk schrijven in bij het ontwikkelen van project- en subsidievoorstellen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de communicatie en projectmanagement en -uitvoering.

Saïda Ouarirou
Projectcoördinator
: 06-41262691

Saïda werkt sinds 2018 voor Sezer als projectcoördinator. Zij heeft jarenlange ervaring in dienstverlenende functies binnen het sociaal domein. Voldoening haalt zij uit het verbinden van individuen en het activeren van anderen om hun eigen kracht te gebruiken.

Binnen Sezer coördineert Saïda projecten, en voert ze deze uit.

Thea van Gils-Vlasveld
Projectondersteuning

Thea werkt sinds 2015 voor Sezer als vrijwillige projectondersteuner. Zij heeft ruime ervaring in dienstverlenende en coachende functies binnen het sociaal domein. Haar kracht ligt in het inspireren en motiveren van mensen om zelf weer de regie over hun eigen leven te pakken.

Binnen Sezer coördineert Thea projecten, en voert ze deze uit.

Ward
ICT/projectondersteuning

Ward werkt sinds 2017 bij Sezer als vrijwillige projectondersteuner. Hij heeft Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd in Utrecht. 
Stagiairs:

Richey 

Sam werkt sinds 2018 als projectmanager bij Sezer.

Ze behaalde een Master binnen de sociale wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Brabant. Daarna is zij werkzaam geweest binnen de zakelijke (financiële) dienstverlening. Sam heeft 7 jaar in het buitenland gewoond (in Duitsland en India). Daar is haar wens ontstaan om bij terugkomst in Nederland een zinvolle bijdrage te leveren aan sociaal relevante projecten. Binnen Sezer kan Sam haar maatschappelijke betrokkenheid en passie voor  wetenschappelijk schrijven inzetten in het ontwikkelen van project- en subsidie voorstellen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het projectmanagement, projectuitvoering en verzorgt zij de communicatie voor Sezer.